Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

У Казанківській громаді попрощалися із загиблим захисником.

26/06/2023

На жаль, у Баштанському районі  знову скорботний день. Страшна, жорстока війна забрала життя ще одного нашого Героя-захисника – Віктора Володимировича Жежерун.

25 червня жителі Казанківської селищної територіальної громади зібралися, щоб вшанувати пам’ять та провести в останню дорогу мужнього воїна-земляка. Кортеж із загиблим захисником зустрічали  коридором шани, люди на колінах покладали квіти перед автомобілем із домовиною земляка.

Народився Віктор Жежерун 18 березня 1982 року, проживав у с.Троїцько-Сафонове Казанківської громади. Трудолюбивий чоловік займався господарством, працював. Віктор мав багато мрій та планів у житті, надзвичайно любив свою родину і рідну землю.

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України, 17 січня 2023 року був мобілізованим до лав ЗСУ. Разом з іншими українськими захисниками брав участь у військових навчаннях у Німеччині.

Водій 1 кулеметного відділення кулеметного взводу 1 механізованого батальйону військової частини А4718, солдат Жежерун Віктор, завжди мужньо виконував покладені на нього обов’язки. Відданий військовій присязі на вірність українському народу, загинув 21 червня 2023 року під час бою біля с. Кліщіївка, Бахмутського району Донецької області.  

«Віктор Жежерун був чуйним, доброзичливим, дбайливим, чесним, порядним, працьовитим, люблячим чоловіком, добрим батьком, турботливим сином, братом, вірним товаришем, кумом. Виховував двох синів. Віктор завжди робив добрі вчинки, відгукувався на прохання про допомогу, ніколи не стояв осторонь чужих проблем. Це була Людина з великої літери», – згадують односельчани про свого Героя-земляка.

Поховали військовослужбовця на сільському кладовищі, де відбулося заупокійне богослужіння та прощання із загиблим воїном. 

Баштанська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття всім рідним, близьким та друзям  загиблого Героя. У цю гірку мить розділяємо ваше горе та разом з вами схиляємо голову в глибокій скорботі.

Низький уклін Воїну, перед яким ми всі в неоплатному боргу! 

Вічна пам'ять захиснику!

Всі новини →