Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

За дорученням Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радниками з питань національної безпеки у форматі Quad

30/06/2023

За дорученням Глави Української держави керівник Офісу Президента Андрій Єрмак разом із заступником керівника Офісу Ігорем Жовквою провів телефонну розмову з радниками з питань національної безпеки у форматі Quad (Сполучені Штати Америки, Велика Британія, Франція, Німеччина).

У межах постійного діалогу із союзниками Андрій Єрмак поінформував співрозмовників про оперативну ситуацію на фронті та актуальні потреби Збройних Сил України у різних видах озброєння.
 
Темою розмови стало також надання Україні дієвих гарантій безпеки, зокрема підготовка відповідного багатостороннього документа з цього питання.
 
Також було обговорено стан підготовки до проведення саміту НАТО у Вільнюсі й очікувані результати.
 
Андрій Єрмак укотре подякував за незмінну підтримку України та її народу.
 
Партнери домовилися продовжити регулярні консультації з Україною у форматі Quad з метою подальшої координації спільних зусиль у сфері безпеки та підтримки нашої держави.
 
З сайту Президента України

Всі новини →