Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

В районі запрацювала поліцейська станція

14/07/2023

13 липня  у Вільнозапорізькій територіальній громаді Баштанського району відбулося відкриття поліцейської станції у межах проєкту «Поліцейський офіцер громади». Відповідний проєкт направлений на безпеку та захист населення.

На відкритті даного об’єкту  були присутні керівники Головного управління Національної поліції Миколаївської області та Баштанського району, представники місцевої влади, старости сіл, жителі громади.

Поліцейську станцію очолюватиме офіцер Олег Іноземцев, котрий буде працювати 24/7 заради безпеки і комфорту мешканців 22 населених пунктів Вільнозапорізької громади.

До війни відповідна станція була у Широківській громаді, однак у результаті бойових дій вона була зруйнована окупантами.

У разі необхідності громадяни можуть прийти до станції за адресою: село Новополтавка, вул. Мельнична,105-а.

Тел. (068)319-18-18 - Олег Іноземцев. 

Довідково:

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» - це черговий крок у реформі Національної поліції, направлений на безпеку та захист населення.

Мета проєкту полягає в тому, щоб офіцер поліції постійно знаходився поряд із мешканцями своєї територіальної громади, плідно співпрацював із жителями та орієнтувався на їхні потреби.

Всі новини →