Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Народні депутати відвідали Баштанську громаду

26/07/2023

На початку робочого тижня начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів взяв участь у робочій розширеній нараді, що відбулася у Баштанській територіальній громаді.

Захід пройшов за ініціативи та під головуванням народного депутата України, члена комітету Верховної Ради України з питань бюджету Олександра Пасічного, а також за участю керівництва та депутатів Миколаївської обласної ради, очільників територіальних громад району, депутатів місцевих рад, керівників Головного управління Державної податкової служби та АТ «Укрпошти».

Учасники наради обговорили проблемні питання, що стосуються наповнення місцевих бюджетів; освітньої субвенція на облаштування бомбосховищ; організації роботи найпростіших укриттів у закладах освіти, реазізації державної програми «єВідновлення»; ремонту доріг, оптимізації роботи «Укрпошти», діяльності Верховної Ради України з питань бюджету та ін.

Олександр Пасічний підкреслив, що варто активніше та продуктивніше працювати у напрямку реалізації  державної програми «єВідновлення» та пришвидшувати процес подачі заявок на відновлення зруйнованого житла мешканців громад. 

Сьогодні для громад Баштанщини у пріоритеті є робота над залученням інвесторів і донорів задля розробки планів розвитку.

Робоча зустріч пройшла відкрито та конструктивно, всі учасники брали участь в обговоренні проблемних питань та мали змогу задати питання представникам державної влади. На всі питання були надані роз’яснення. 

«Як ініціатор подібного формату даної наради та подальших зустрічей, обіцяю, що буду активно прислухатися до порад та пропозицій щодо удосконалення даного формату. Моя головна мета, щоб подібні зустрічі мали практичне продовження і громади дійсно мали можливість регулярно і відкрито спілкуватися  з усіма структурами влади в області», - відзначив на останок зустрічі Олександр Пасічний.

У свою чергу, начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів звернув увагу на важливості співпраці, необхідності постійної роботи у напрямку налагодження конструктивного діалогу навіть у найтяжчих питаннях між органами державної влади та місцевого самоврядування з громадами Баштанщини, головною метою якого є забезпечення нормального життя в умовах війни жителів регіону. 

В. М. Дмитрів черговий раз наголосив, що досягти успіхів у роботі можна тільки об’єднавши зусилля всіх гілок влади.

За підсумками наради було складено  попередній план дій, надані відповідні доручення та настанови щодо подальшої роботи.

Всі новини →