Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Обговорили нагальні питання, що стосуються опалювального сезону.

31/07/2023

Нещодавно у Баштанській районній військовій адміністрації під головуванням начальника РВА Владислава Дмитріва було проведено засідання районного штабу з питань організації якісної підготовки та забезпечення сталого проходження опалювального сезону 2023/2024 року.

Засідання відбулося за участю членів районного штабу, представників міських, селищних, сільських рад району, структурних підрозділів АТ «Миколаївгаз», АТ «Миколаївобленерго».

Під час засідання було проаналізовано стан готовності об’єктів соціальної сфери та інфраструктури району до осінньо-зимового періоду 2023/2024 року в умовах воєнного стану.

У ході обговорення були прийняті відповідні рішення щодо виконання нагальних питань із забезпечення в повній мірі підготовки до нового опалювального сезону установ та закладів бюджетної сфери громад району.

Здійснивши належну підготовку до осінньо-зимового періоду, забезпечимо надійний тил та наблизимо Перемогу!

Всі новини →