Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

З Днем Державного Прапора України!

23/08/2023

23 серпня ми вшановуємо один із головних національних символів України – Державний Прапор. Упродовж історичного становлення Української держави синьо-жовтий прапор був символом боротьби за національні та соціальні права українського народу. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса і багатство рідної землі.

Сьогодні, у час, коли українці знову захищають рідну землю, виборюючи її суверенність та недоторканість, саме Державний Прапор України є постійним супровідником і на передовій, і в тилу - він об'єднує і надихає і тих, хто захищає кожний сантиметр нашої землі, і тих, хто наразі на тимчасово окупованій території чинить супротив загарбникам та чекає визволення.

В усьому світі синьо-жовтий колір нашого стяга уособлює сміливість, незалежність, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві мужньому українському народові. І це, звичайно, ж колір нашої перемоги, яку впевнено наближають наші Збройні сили України, усі працівники на фронті і в тилу, наші міжнародні партнери! І вона неодмінно буде за Україною!

З Днем Державного Прапора України!

Разом до Перемоги!

Слава Україні!

 

Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →