Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Відбулася освята державних прапорів

23/08/2023

22 серпня представники Баштанської районної військової адміністрації взяли участь у вечірній церковній молебні та освяті державних стягів, котрі найближчим часом разом із гуманітарною допомогою будуть передані на бойові позиції військовослужбовцям, як обереги.

Богослужіння за Україну та всіх її захисників провів настоятель правослВ авної церкви Покрови Пресвятої Богородиці отець Дмитро Федунь на території храму.

Організатори заходу - керівництво «АгроЕкспорт-М».

Присутні хвилиною мочання вшанували пам'ять всіх загиблих Героїв. Діти наших мужніх захисників під гімн України підняли прапор - символ боротьби і незламності нашої країни, національної єдності, честі та гідності!

Нехай Господь допомагає нам у боротьбі за правду та благословить Перемогою. Чекаємо на повернення додому кожного солдата, віримо в подальше процвітання нашої Батьківщини! Слава Україні! Героям Слава!

Всі новини →