Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Владислав Дмитрів провів розширену апаратну нараду

18/09/2023

На початку робочого тижня  начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА.

Начальники відділів доповіли про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний, прозвітували про стан справ у районі за напрямками.

Під час апаратної наради обговорювалися важливі питання, котрі стосуються життєдіяльності Баштанського району. Велику увагу приділяли безпековим питанням, зокрема, дотримання комендантської години та ін.

За результатами наради Владислав Дмитрів, черговий раз наголосив, що тільки спільними зусиллями, скоординованими діями всіх представників влади можна досягти успіхів у роботі та наблизити перемогу України у війні з російськими окупантами. 

Очільник військової адміністрації  наостанок робочої зустрічі надав відповідні рекомендації та доручення керівникам структурних підрозділів РВА до відпрацювання.

Всі новини →