Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Відзначення Дня усиновлення

20/09/2023

Мама і тато — два міцних крила у долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у польоті просторами світу і виведуть у повноцінне самостійне життя. Мамою і татом можна стати, народивши малюка. Мамою і татом можна стати для дитини, прийнявши її у свою сім᾽ю.

Щороку, у день святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, відзначається День усиновлення.

У цей день прийнято вітати тих синочків і донечок, які знайшли своїх батьків завдяки сімейним формам влаштування, та тих батьків, які відчули радість батьківства й материнства даруючи любов дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування.

18 вересня 2023 року начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім зустрівся з усиновлювачами, опікунами, піклувальниками, прийомними батьками і батьками-вихователями та подякував за турботу про дітей, які з різних причин залишилися без  піклування батьків. Так, Подяками та Грамотою Миколаївської обласної військової адміністрації за багаторічну плідну працю, вагомий внесок у виховання підростаючого покоління і захист прав та законних інтересів дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, нагороджено 2 прийомні сім᾽ї та 2 дитячих будинки сімейного типу, які функціонують на території Баштанського району.

Для отримання консультації щодо усиновлення чи іншої форми влаштування до своєї сім᾽ї дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування, рекомендуємо звернутися до служби у справах дітей Баштанської районної військової адміністрації.

Всі новини →