Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Щороку, 1 жовтня, в нашій державі відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників району.

01/10/2023

 Дорогі наші ветерани,люди похилого віку!

У цей святковий день прийміть найщиріші вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді. Ви пронесли через все своє життя гідність, віру і любов у краще майбутнє. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність.

 З душевним трепетом і теплом висловлюємо Вам сердечні слова вдячності за тяжку працю, подвиги та чесноти. Прийміть від нас побажання міцного здоров’я, щастя і благополуччя, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові. Із святом вас! 

 

З повагою

голова районної ради

Наталія Олійник

депутатський корпус та виконавчий апарат

Всі новини →