Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Нагальні питання сьогодення розглянули на нараді у Баштанській РВА

06/10/2023

Цього тижня  під головуванням начальника Баштанської районної військової адміністрації Владислава Дмитріва відбулася робоча нарада з головами територіальних громад, начальниками Снігурівської міської та Горохівської сільської військових адміністрацій. 

Участь у заході також взяли: перший заступник голови Баштанської районної військової адміністрації Наталія Казаріна, керівники та спеціалісти структурних підрозділів РВА.

У ході наради розглянуто ряд актуальних питань, зокрема, про: готовність стаціонарних відділень та тимчасового проживання центрів надання соціальних послуг Баштанського району до опалювального сезону 2023-2024, виділення коштів з місцевого бюджету для забезпечення роботи автономних джерел енергопостачання у загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, закладах охорони здоров’я та соціальної сфери (на випадок блекауту).

Також присутні на засіданні обговорили питання  щодо благоустрою населених пунктів громад та організації суспільно корисних робіт на території Баштанського району в умовах воєнного стану.

Крім цього, Владислав Дмитрів наголосив на важливості гідного вшанування пам’яті захисників та захисниць України. 

«Не можна забувати, що ми маємо сьогоднішній день завдяки подвигу ЗСУ і завдяки, на жаль, тому, що багато військових віддали своє життя за наше майбутнє. Це наш святий обов'язок - гідно вшанувати їх пам'ять і дякувати їм щоденно, - зазначив Владислав Дмитрів.

За підсумками засідання Владислав Дмитрів визначив пріоритетні завдання, надав відповідні доручення та наголосив, що нагальні питання знайдуть позитивне вирішення шляхом злагодженої роботи всіх структур.

Забезпечимо надійний тил та наблизимо Перемогу!

Всі новини →