Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Начальник Баштанської районної військової адміністрації привітав зі святом працівників соціальної сфери

06/11/2023

6 листопада начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів привітав соціальних працівників району з їх професійним святом, що вони відзначали у першу неділю листопада. 
 
«Хочу відзначити вашу надважливу, але водночас і тяжку щоденну працю. Щодня соціальні працівники допомагають людям різних вікових категорій і статусів. Надають послуги, супроводжують та консультують. Ви надійна опора найбільш незахищених верств населення, а також громадян, які потребують підтримки. Дякую за ваш внесок у допомогу жителям нашого району», – зазначив, вітаючи присутніх, Владислав Дмитрів.
 
Начальник Баштанської районної військової адміністрації нагородив Почесними грамотами за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення колективи комунальних установ «Центр надання соціальних послуг» Баштанського району.
Наостанок зустрічі Владислав  Дмитрів побажав працівникам соціальної сфери витримки, здоров’я, професійності, достатку у домі  і усім – Перемоги.

Всі новини →