Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Владислав Дмитрів привітав аграріїв Баштанщини із професійним святом

17/11/2023

Напередодні  Дня працівників сільського господарства,  котре щорічно відзначають у третю неділю листопада, начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів привітав аграріїв району зі святом.
 
«Сільськогосподарська галузь є одним із головних стовпів економіки. Наразі аграрії Баштанщини працюють у надзвичайно складних воєнних умовах. У цей непростий час ви, не втрачаючи оптимізму, професійно робите справу, від якої залежить продовольча безпека не тільки регіону, а й країни в цілому. Щиро вдячний Збройним силам України, які обороняють нашу землю, а аграріям – дякую за те, що попри війну працюють та збирають врожай на цій землі, допомагають нашим захисникам з перших днів війни. Ми працюємо пліч-о-пліч задля досягнення спільної мети – добробуту наших людей та України вцілому. Побажання сьогодні єдине для нас усіх - якнайшвидшої Перемоги!», - зазначив у вітальному слові Владислав Дмитрів.
 
Очільник району вручив заслужені відзнаки  керівникам господарств, співробітникам підприємств агропромислового комплексу. А завершилися урочистості святковим концертом, котрий підготували працівники Баштанського міського Будинку культури.

Всі новини →