Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ! ДОПОМАГАЄМО НАШІЙ АРМІЇ

22/11/2023

Війна зробила кожного українця бійцем, який невпинно, кожен на своєму фронті, наближає перемогу. Найважче тому, хто захищає країну зі зброєю в руках. Але значно легше долати всі труднощі, коли знаєш, що за тобою - міцний тил. Сьогодні кожен із нас повинен усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє країни і всіма можливостями допомагати фронту. Станьте міцним тилом для наших бійців!
У нас завжди був дух козацтва, дух незламної нації. І ми, українці, вистоїмо на своїй землі і станемо ще міцнішими.
 
Сьогодні наші мужні захисники боронять нашу державу, а наш обов’язок - підтримувати щоденно наших воїнів! Наша Перемога - найбільша ціль кожного з нас, а щоденна праця та підтримка військових - це шлях до неї.
 
Баштанська районна військова адміністрації закликає жителів району активніше долучатися до допомоги ЗСУ! 
Кожен свідомий громадянин повинен допомагати своїй армії під час війни - працювати або надавати роботу іншим, волонтерити або донатити на ЗСУ, допомагати словом чи ділом тим, хто потребує цього. 
 
Щиро дякуємо усім, хто долучається до співпраці та допомагає у потребах військових. Не зупиняємося й продовжуємо допомагати далі, адже захисники оберігають наше з вами життя, ризикуючи своїм, і постійно потребують допомоги.
 
Віримо в ЗСУ! Наближаємо Перемогу разом!

Всі новини →