Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Владислав Дмитрів провів нараду з керівниками структурних підрозділів

23/11/2023

На початку робочого тижня начальник Баштанської районної військової адміністрації  провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА. 
 
На нараді заслухано інформацію керівників структурних підрозділів щодо основних напрямів життєдіяльності району за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень. 
 
«Наше головне завдання - забезпечити стабільне функціонування всіх сфер життєзабезпечення району, працювати на добробут громадян. Незмінним пунктом роботи залишається - допомога військовим, які щодня виборюють свободу для нас. Пам’ятаймо про це!», - наголосив Владислав Дмитрів.
 
Крім цього, очільник району наголосив на важливості комунікації та ефективної роботи інформування  жителів району з важливими змінами у законодавстві.
 
Начальник Баштанської РВА  розповів про діяльність робочої групи «Прозорість і  підзвітність», яку створили в області задля контролю використання бюджетних коштів. 
«Прозорість, відкритість необхідні у всіх сферах діяльності влади, їх дотримання є одним із пріоритетних цілей. Ми повинні діяти злагоджено та оперативно, підтримуючи комунікацію з кожною громадою району. Саме так прозорість в регіоні буде забезпечено на найвищому рівні», - додав Владислав Дмитрів.
 
За результатами апаратної наради головою районної військової адміністрації надано ряд доручень окремим  керівникам структурних підрозділів.

Всі новини →