Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

5 грудня відзначають Міжнародний день волонтера!

05/12/2023

 Прийміть щирі вітання і слова подяки за Вашу щиру допомогу тим, хто її потребує, за безкорисливу працю заради процвітання Української держави.

Ви благородні, милосердні та небайдужі до чужої біди. На Вас чекають, Вам дякують, Вас поважають та мають за приклад. Вам вдається об’єднувати людей в бажанні допомогти іншим, часто зовсім незнайомим. Ви стали надійним фронтом допомоги та підтримки української армії з часу російської окупації і по сьогоднішній день. Ваша праця змінює світ на краще, вселяє довіру та небайдужість до чужого горя.

В Міжнародний день Волонтерів дякую  всім, хто присвячує свій час, енергію, своє здоров’я для допомоги іншим, не чекаючи подяк та винагороди. Нехай Ваші благі справи повертаються сторицею. Нині доброчинність об’єднує людей в усіх сферах життя і, безперечно, цей день є святом кожного, хто готовий підтримати ближнього.

Бажаю Вам успіхів у всіх починаннях, будьте щасливі і наповнюйте щастям життя людей. Мирного українського неба, міцного здоров’я та життєвих перемог!

З повагою

Голова Баштанської районної ради  

Наталія Олійник

Депутатський корпус районної ради та виконавчий апарат

Всі новини →