Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Щиро вітаємо Вас з професійним святом - Днем місцевого самоврядування!

07/12/2023

 ДОРОГІ КОЛЕГИ!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом - Днем місцевого самоврядування!
Це свято тісно пов'язане зі здобуттям Україною незалежності, розбудовою державності та демократії, адже становлення органів місцевого самоврядування в демократичному суспільстві є важливим інститутом народовладдя та засобом реалізації інтересів мешканців громад.
Тож бажаємо кожному з Вас у цей складний для нашої країни час насамперед якнайшвидшої перемоги над ворогом, миру, здоров`я, злагоди, незламності духу та єдності на шляху розбудови рідної держави.
Щиро дякую всім, хто щоденно натхненно всі свої зусилля спрямовує на розвиток місцевої громади та допомогу Збройним силам України в борні за вільну державу і щасливе майбутнє її наступних поколінь.
Хай щира людська вдячність та повага будуть Вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка близьких зігрівають Ваші серця під мирним українським небом!

 

З повагою голова Баштанської районної ради Наталія ОЛІЙНИК

 

Всі новини →