Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

07/12/2023

 
Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування! Традиція відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.
 
Дякую усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди в ім’я Перемоги. Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.
 
Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, країни, кожній родині, кожному мешканцю мирного неба, міцного здоров`я, достатку й благополуччя.
 
Зі святом, друзі! Продовжуємо нарощувати рівень нашої взаємодії та спільно працювати на благо Баштанщини. Разом – Переможемо! Все буде Україна!
 
Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →