Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Передали допомогу захисникам України

09/12/2023

Наприкінці минуорго місяця Баштанська районна військова адміністрація разом із представниками бізнесу відвідали наших захисників на Херсонському напрямку та передали їм допомогу у вигляді позашляховика, котрий був придбаний за кошти, що зібрали небайдужі люди – Дмитро, Юрій.
Крім цього, очільник району передав військовослужбовцям генератор, теплі речі, медикаменти, які зараз вкрай необхідні нашим хлопцям.
 
«Наша місія – постійно підтримувати українських захисників, тримати з ними зв’язок та дати можливість відчути, що про них дбають. Їм необхідна підтримка, і ми намагаємося забезпечити їх усім необхідним. Вдячний хлопцям, що вони стоять за незалежність нашої держави, за кожного з нас. Лише спільно ми переможемо!», – зазначив начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів.
 
Баштанська районна військова адміністрація дякує всім, хто підтримує український народ у боротьбі з російською агресією та активно долучається до благодійної та гуманітарної діяльності.
Працюємо далі на Перемогу! Слава ЗСУ!

Всі новини →