Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Святкове дійство для дітей

09/12/2023

Баштанська районна військова адміністрація продовжує тісну співпрацю з різноманітними благодійними фондами, міжнародними організаціями, котрі надають допомогу жителям регіону.

За результатами зустрічі  керівництва району з представниками благодійного фонду Карітас Миколаїв УГКЦ було прийнято рішення провести святкове дійство для дітей з нагоди зимових свят.
 
Команда волонтерів Карітас Миколаїв УГКЦ на чолі з директором фонду, настоятелем храму УГКЦ Покрови Пресвятої Богородиці у м. Миколаєві отцем Тарасом Павлюсом організували чудовий святковий концерт для діток. Малеча отримала неймовірні враження та заряд бадьорості, позитиву на цілий день. Веселі аніматори провели  казкову розважальну програму, у якій брали участь всі дітки. Насамкінець заходу святий Миколай вручив дітлахам солодощі та подарунки.  
 
Баштанська райдержадміністрація висловлює щиру подяку всім благодійникам та меценатам, які підтримали цю акцію. І всім небайдужим людям, які стали помічниками святого Миколая, щоб зробити справжнє свято для діток!

Всі новини →