Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

На війні загинули воїни з громад Баштанщини

17/12/2023

У двох громадах  району попрощалися із загиблими захисниками української землі, мужніми воїнами – Олександром Слюсаренком та Едуардом Казміруком.
 
15 грудня в останню путь провели старшину ЗСУ Олександра Слюсаренка. 23-річний військовослужбовець з Березнегуватого був командиром морського катеру команди транспортних засобів. 
Народився Олександр 2 грудня 2000 року в смт Березнегувате. Після закінчення  місцевої школи вступив до фахового коледжу морського транспорту  Національного університету «Одеська морська академія».  Після закінчення навчального закладу проходив військову службу в військово-морських силах Збройних Сил України. 
Сашко був дуже доброю, чуйною, скромною та щирою людиною, завжди прагнув бути порядним чоловіком і мужнім воїном. У загиблого залишилися батьки. Був єдиною дитиною в родині.
 
«Живим» коридором слави з державними прапорами, квітами, сльозами в очах, стоячи на колінах, жителі Казанківської громади 16 грудня зустріли загиблого захисника України – Едуарда Казмірука, уродженця села Новоданилівка, котрий загинув під час виконання бойового завдання, захищаючи волю та незалежність України. Загиблому було 26 років. 
Едуард Казмірук був справжнім воїном – безстрашним та відповідальним, людина честі, мужності, для багатьох став зразком незламності та міцності духу. Завжди допомагав усім, хто цього потребував. Мав багато планів, яких не встиг, на жаль, втілити в життя.
У Едуарда залишились батьки, дружина і маленький син.
 
Баштанська районна військова адміністрація розділяє невимовний біль і смуток близьких людей загиблих солдатів. Ми всі в неоціненому боргу перед Героями, які віддали за нас найцінніше – своє життя. Честь і шана воїнам. Низький уклін мужнім захисникам! Вічна їм пам'ять!
 
 

Всі новини →