Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Дайджест новин фінансового відділу районної військової адміністрації на 20.12.2023

20/12/2023

1. Якою інформацією обмінюватимуться ДПС, ПФУ та інші держоргани*

Затверджено новий Порядок обміну інформацією між Державною податковою службою України, Пенсійним фондом України, Державним центром зайнятості та іншими органами виконавчої влади.

https://tinyurl.com/2e54a7k9

2. *Мінфін планує удосконалити оподаткування страхової діяльності*

Мінфін оприлюднив проєкт Закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення оподаткування страхової діяльності в Україні».

https://tinyurl.com/5n8p6a4x

3. ​Уряд затвердив механізм розподілу додаткової дотації за жовтень-грудень 2023 року тим місцевим громадам, у яких військовий ПДФО становить значну частку у структурі надходжень від цього податку.

Водночас усі місцеві громади, які в жовтні-листопаді 2023 року зазнали зменшення доходів (не враховуючи військовий ПДФО), отримають також фінансову компенсацію. Розмір компенсації буде таким, що їх доходи стануть еквівалентними до тих, які вони мали за аналогічний період минулого року.

Деталі: http://surl.li/okvfd

Всі новини →