Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Був відважним воїном: у Баштанському районі попрощалися із загиблим на війні Романом Савчуком

21/12/2023

20 грудня жителі смт Березнегувате провели в останній шлях 32-річного загиблого захисника України - солдата Романа Савчука, який віддав своє життя, боронячи рідну країну від російських окупантів.
Попрощатися із загиблим зібралися рідні, близькі, друзі, представники влади, військовослужбовці та усі небайдужі мешканці громади, які прийшли віддати шану й схилити голови за найвищу жертву нашого земляка в ім’я Батьківщини. 
Народився Роман 22 липня 1991 року в смт Березнегувате. Закінчив Березнегуватський професійний ліцей за спеціальністю оператор комп’ютерного набору. 
У лютому 2023 року був мобілізований до Збройних Сил України. Вірний присязі та українському народові стрілець-снайпер загинув 13 грудня 2023 року у Донецькій області під час виконання бойового завдання, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.
У загиблого залишилися мама, дружина та двоє дітей. 
 
Баштанська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким захисника. Світлий спомин про звитяжного воїна назавжди залишиться в серцях земляків та спогадах його бойових побратимів, родичів. Спочивай з миром, Герою!

Всі новини →