Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

22 грудня - День енергетика України

22/12/2023

 
Шановні енергетики району!
 
З початком повномасштабної війни українська енергетика зустрілася із переліком нових, ще більш загрозливих викликів. Ви ремонтуєте об’єкти критичної інфраструктури в найскладніших умовах та у такий важкий для країни час. З першого дня російської агресії, бригади енергетиків Баштанщини самовіддано працюють, відновлюють пошкоджені мережі та підстанції та повертають світло у звільнені міста і села. Ваша професія пов’язана з постійним ризиком, часто несе особливу небезпеку, вимагає пильності, великих знань й високих професійних навичок. І  сьогодні, у важкий для країни час, енергетики роблять усе, що від них залежить щоб підтримати Україну та українців в складних умовах війни. 
 
Щиро вітаю вас з нагоди вашого професійного свята. Ви – герої тилу! Бажаю всім працівникам енергетичної галузі мирної, безаварійної роботи, стабільної частоти в електромережах, невичерпної життєвої наснаги та нових трудових здобутків. Дякую вам за відданість справі.
Нехай завжди вам світить родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги і любові!
 
Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військововї адміністрації

Всі новини →