Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вадим Меріков підписав розпорядження про розпуск громадської ради при ОДА

11/08/2014

Сьогодні, 11 серпня, голова облдержадміністрації Вадим Меріков підписав розпорядження про розпуск громадської ради при облдержадміністрації. Згідно даного розпорядження ліквідується положення та склад консультативно-дорадчого органу, а департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю доручено  забезпечити підготовку проведення установчих зборів для формування нового складу  громадської ради.

– Впевнений, що після Революції гідності змінився світогляд людей та народилися нові громадські організації, які довели свою ліквідність не тільки словом, а й ділом. Склад громадської ради повинен оновитися. В ній  мають право працювати фахівці різних сфер діяльності з чіткою громадською позицією та проукраїнськими настроями. Співпраця представників влади та громадськості тільки тоді приноситиме результат, коли між учасниками процесу буде довіра та порозуміння, – зазначив Вадим Меріков.

Облдержадміністрація інформуватиме про процес формування нової громадської ради.

 

Всі новини →