Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Важливі питання сьогодення розглянули на нараді у Баштанській РВА

07/02/2024

7 лютого під головуванням начальника Баштанської районної військової адміністрації Владислава Дмитріва відбулася робоча нарада з головами територіальних громад, начальниками Снігурівської міської та Горохівської сільської військових адміністрацій. Участь у заході також взяли: перший заступник та заступник голови РВА Наталія Казаріна й Андрій Дяченко, керівництво Баштанського РТЦК та СП, представники РУ ГУ ДСНС України, Держспоживслужби, Баштанського районного відділу ДУ «Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», керівники та спеціалісти структурних підрозділів РВА.

На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, й усіх невинних жертв цієї війни.
«Не можна забувати, що ми маємо сьогоднішній день завдяки подвигу ЗСУ і, на жаль, тому, що багато військових віддали своє життя за наше майбутнє. Наш святий обов'язок - гідно вшанувати їхню пам'ять і дякувати їм щоденно», - наголосив Владислав Дмитрів.
 
Під час наради було розглянуто ряд актуальних питань, зокрема: підсумки виконання планових завдань щодо призову військовозобов’язаних, стан підготовки протирадіаційних та найпростіших укриттів, виконання програми державної допомоги на відновлення пошкодженого житла «Євідновлення» та ін.
 
Також присутні на засіданні обговорили питання якості водозабезпечення на території району та дотримання вимог санітарних регламентів для закладів освіти, та гігієнічних вимог у загальноосвітніх закладах територіальних громад Баштанського району.
За підсумками наради були визначені пріоритетні завдання та надані відповідні доручення.
 
Забезпечимо надійний тил та наблизимо Перемогу разом!
 
 

Всі новини →