Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Цікаво дізнатися про особливості «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»?

13/02/2024

 

Цей проєкт – не просто змагання, це інноваційний проєкт, де спорт поєднується з неформальною освітою та розвитком soft skills у молоді.

Що ж робить ці ліги унікальними?

1. Брендовані локації:

Місця проведення ліг стають неповторними та стильними, створюючи атмосферу справжнього свята

2. Неформальна освіта:

Проєкт – це арена розвитку, де школярі зможуть отримати реальні вміння і професійні навички, які стають ключем до успіху в сучасному світі!

Учні матимуть можливість спробувати стати відеооператором, фотографом, журналістом, коментатором, а також вивчити аспекти спортивного менеджменту та маркетингу.

3. Табір:

Учасники не лише тренують свої спортивні навички, але матимуть шанс поїхати в унікальний табір в Буковелі після проведення фінальних етапів.

4.  Поштовх:

Проєкт надає стимул для побудови спортивного клубу на базі школи, використовуючи унікальні спортивні емблеми.

5.  Цифровізація:

Зараз у розробці повна цифровізація організаційних процесів, щоб все було максимально зручно та доступно.

6.  Маркетинг та статистика: Використано сучасний та системний підхід до маркетингу, а також демонструємо не формальність, а чітку статистику.

Отож «Пліч-о-пліч» – не лише змагання, а й можливість для кожного школяра, який мріє про спортивні звершення та особистісний розвиток, ставати кращим завдяки спорту, адаптованого під вимоги цифрової епохи. 

Всі новини →