Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Покладання квітів до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам Баштанщини

15/02/2024

 
15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цю дату, насамперед, присвячено до дня виведення радянських військ з Афганістану у 1989 році.
 
Сьогодні начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів разом з першим заступником Наталією Казаріною та заступником Андрієм Дяченком, керівником апарату Баштанської РВА Тетяною Лемеш, начальником служби цивільного захисту Баштанського районного сектору Головного управління ДСНС України у Миколаївській області Дмитром Бочаком поклали квіти до меморіалу воїнам інтернаціоналістам Баштанщини, що знаходиться на Пагорбі Слави у м. Баштанка.
 
«У цей день ми віддаємо данину поваги та глибокої вдячності всім воїнам, які чесно і мужньо виконували свій військовий і громадянський обов’язок у «гарячих точках» планети, згадуємо тих, хто не повернувся з бойового завдання. Вічна їм пам'ять. 
Чимало воїнів, які пройшли пекло афганської війни, воїни-інтернаціоналісти із самого початку війни на сході України давали гідну відсіч ворогам, використовуючи свій бойовий досвід для збройного захисту України. І сьогодні вони захищають Україну від російського агресора, за що їм велика подяка та шана», - зазначив Владислав Дмитрів. 
 
Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять про всіх загиблих героїв, які не повернулися із поля бою, виконуючи військовий обов’язок поза межами своєї держави, хто загинув, захищаючи нашу Україну сьогодні.
 

Всі новини →