Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Маршрут пацієнта з ампутацією

21/02/2024

Протезування в Україні безоплатне для всіх, хто цього потребує. Держава оплачує встановлення якісних протезів, їх обслуговування та ремонт.

Шлях пацієнта з ампутацією до отримання протезу нелегкий. Кожній людині важко прийняти той факт, що життя невідворотно змінилося, що треба звикати до нового життя.

Останнє, що потрібно людині в цьому процесі – це зайві перепони, зокрема й бюрократичні. Тому ми зробили все, щоб сьогодні в Україні процес отримання протезу став максимально простим. Мінімум документів, низка варіантів, куди звернутись за протезом, десятки протезних підприємств для вибору пацієнта – весь процес адаптований до тих викликів, що виникли через повномасштабне вторгнення рф та збільшення кількості людей, що потребують протезів.

З яких етапів складається шлях пацієнтів до отримання протезу – читайте на зображеннях від Міністерства соціальної політики України.

Поширюйте цю інформацію для тих, кому це може бути корисно!

 

Всі новини →