Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Пліч-о-пліч: У Кривоозерській громаді завершено змагання з волейболу серед юнаків і дівчат

27/02/2024

У Кривоозерській громаді завершився II етап змагань з волейболу серед юнаків і дівчат в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Участь у змаганнях взяли 13 команд закладів загальної середньої освіти Кривоозерської громади.

На початку заходу з вітальним словом та побажанням позитивних вражень до присутніх звернувся селищний голова Павло Бузінський.

«Вітаю всіх учасників II етапу змагань з волейболу в рамках національного проєкту «Пліч-о-пліч», бажаю всім досягти гарних результатів. Впевнений, переможе найкращий. Також хочу подякувати нашим захисникам, які боронять нашу країну, і завдяки яким ми можемо працювати, а наші діти навчатися та займатися спортом», - зазначив він.

Після напружених змагань перше місце серед юнаків виборола команда Багачівської гімназії, друге місце зайняла команда Кривоозерського ліцею № 2, а третє місце посіла команда Кривоозерського ліцею № 1.

А кращою серед дівчат стала команда КЗ Кривоозерський ліцей № 1, друге місце посів Бурилівський ліцей, третє місце зайняла Голосківська гімназія.

Команди-переможці представлятимуть громаду на районному рівні.

Хлопці та дівчата будуть продовжувати ще тренуватися та вдосконалювати навички своїх ударів, пасів і гри в команді, аби вибороти першість у змаганнях у наступному етапі.

Дякуємо учасникам за гру та вітаємо переможців змагань! Бажаємо успіхів у наступному етапі!

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion

Всі новини →