Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Владислав Дмитрів провів нараду із головами тергромад

03/04/2024

3 квітня у Баштанській районній військовій адміністрації відбулася нарада з керівництвом територіальних громад щодо важливих напрямків життєдіяльності Баштанщини. Провів її начальника районної військової адміністрації Владислав Дмитрів. Участь в роботі також взяли заступники начальника РВА Наталія Казаріна та Андрій Дяченко, керівник апарату Тетяна Лемеш та представники профільних підрозділів адміністрації, силових структур.

Розпочинаючи зустріч, присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх загиблих за свободу й незалежність України.
 
Владислав Дмитрів підкреслив важливість винесених на обговорення семи питань порядку денного, адже вони охоплюють важливі сфери життя району. Так, до основних напрямків увійшли питання оборонного характеру та цивільного захисту, питання, що стосуються захисту прав дітей, компенсацій за пошкоджене або знищене майно, розмінування земель сільськогосподарського призначення на території району, благоустрій населених пунктів та ін.
 
Перший заступник начальника Баштанської РВА Наталія Казаріна детально зупинилася на завершені процесу перейменування об’єктів топономії територіальних громадах району. Звертаючись до представників громад, вона закликала завершити процес дерусифікації та деколонізації, адже попри те, що в районі перейменовано багато об’єктів топонімії, залишаються випадки неперейменованих вулиць в окремих громадах. Крім цього, вона наголосила, що хорошою ініціативою стане присвоєння об’єктам топонімії прізвищ героїв-захисників, які загинули за нашу державу.
 
Андрій Дяченко, заступник начальника Баштанської РВА акцентував увагу на виконані територіальними громадами мобілізаційних завдань та доповів щодо проведеної роботи в питаннях оповіщення військовозобов’язаних.
 
Підсумовуючи, Владислав Дмитрів закликав усіх до згуртованості та максимальної віддачі під час виконання поставлених завдань.
 
Питання зміцнення обороноздатності та допомоги Збройним Силам України залишаються пріоритетними.
«Лише спільна робота пліч-о-пліч дасть необхідний результат для покращення життя у нашому регіоні», – переконаний начальник Баштанської районної військової адміністрації.
 
За результатами наради узгодили першочергові завдання та їх строки виконання.

Всі новини →