Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Маємо діяти злагоджено на всіх без винятку рівнях» - Владислав Дмитрів

16/04/2024

15 квітня під головуванням начальника Баштанської районної військової адміністрації Владислава Дмитріва відбулася розширена апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів РВА.
 
Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий місяць. Крім цього, обговорили планування на поточний місяць з врахуванням усіх викликів сьогодення.
 
Як зазначив очільник району, усі галузі мають працювати системно та безперебійно, попри воєнний стан, акумулюючи усі сили та ресурси: цивільний захист та оборона, охорона здоров’я, фінанси, соціальний захист, освіта, культура, спорт. Ці та інші напрямки завжди на часі.
 
«Роботи багато. Безпека населення, допомога й підтримка підрозділів Збройних Сил України та членів сімей загиблих військовослужбовців - найголовніші питання. Тож маємо діяти злагоджено на всіх без винятку рівнях. Працюємо разом задля Перемоги», - наголосив Владислав Дмитрів.
 
Наостанок засідання держслужбовцям були надані відповідні доручення для ефективнішого виконання поставлених завдань.
 

Всі новини →