Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

З Днем працівників пожежної охорони!

17/04/2024

 Шановні пожежники, дорогі ветерани!

Вітаю вас з професійним святом – Днем працівників пожежної охорони!

За покликом серця ви обрали одну з найскладніших професій, яка потребує витримки, мужності та відданості. У будь-яку хвилину Ви приходите на допомогу тим, хто того потребує, ризикуючи власним життям. І як результат вашого професіоналізму – попередження і приборкання вогняної стихії, врятовані людські життя, збережені матеріальні й культурні цінності.

Спасибі вам за вірність обов’язку, за бойову готовність у будь-який час до боротьби з великою бідою. Переконаний, що ви й надалі будете збагачувати кращі традиції своєї професії, віддано й сумлінно служитимете обраній справі.

Бажаю усім вам життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки й мужності у справі служіння державі та українському народові. Нехай мир, злагода та достаток завжди панують у ваших оселях, а ваша нелегка праця сторицею повертається здоров’ям, щастям та добром.

Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →