Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

«ВідНОВА:UA» повертається, щоб подарувати яскраві емоції ще більшій кількості молоді

23/04/2024

Якщо ви хочете долучитись до Національної програми відновлення України, отримати незабутні емоції та нові знайомства, тоді ця інформація для вас.

Що таке «ВідНОВА:UA»?

– неймовірні люди з України поєднані бажанням вдосконалювати свої знання

– пʼять насичених днів з корисними та цікавими активностями, тренінгами та долученням до створення нових молодіжних просторів

– можливість подорожувати, відкриваючи нові громади для себе

– незабутні враження та спогади

Хто може взяти участь?

Молоді люди 18-35 років, які хочуть навчатися та вдосконалюватися і готові поїхати на 5 днів в іншу громаду, щоб долучитися до відновлювальних робіт та відкрити для себе нові куточки нашої країни .

Реєструйтеся для участі в обмінах та поширюйте інформацію серед своїх друзів: https://forms.gle/6vqaJ7keRxpdHoGu5

Витрати на проїзд, проживання та харчування забезпечуються організаторами.

Програму залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів «ВідНОВА:UA» впроваджує Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнський молодіжний центр, UNDP в Україні у партнерстві з ГО «Молодіжний центр Волині» за фінансування урядів Данії та Японії.

Детальніше про програму та її впровадження минулих років ви можете дізнатися у соціальних мережах – Фейсбук та Інстаграм.

 

Всі новини →