Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Ініціативи та програми від Платформи допомоги врятованим

25/04/2024

Платформа допомоги врятованим — єдиний онлайн-майданчик для українців, постраждалих внаслідок війни. На платформі зібрана інформація про всі ключові перевірені сервіси фахової соціально-психологічної, юридичної, інформаційної підтримки під час війни.

Ініціативи та програми, які розміщені на сайті, спрямовані на допомогу українцям як в Україні, так і за її межами:

- «Ти як?» — це Всеукраїнська програма ментального здоров‘я, що реалізується за ініціативою першої леді Олени Зеленської. Програма «Ти як?» допоможе знаходити в собі сили щодня, навчитися піклуватися про себе, опановувати стрес, тривогу, гнів тощо.

Детальніше: https://howareu.com/.

- «Розірви коло» — це національна інформаційно-просвітницька кампанія, яку впроваджує UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення, у межах програми з протидії та запобігання гендерно зумовленому насильству за підтримки уряду Великої Британії.

Кампанія покликана інформувати українців про їх подальші дії, якщо вони стають свідками або зазнають ГЗН, доступну допомогу та поради, як її отримати.

Детальніше: https://rozirvykolo.org/.

- Вебсайт safewomen.com.ua розроблено за ініціативи Урядової Уповноваженої з гендерної політики та Міністерства соціальної політики України, в рамках проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), який фінансується Урядом Канади та впроваджується Alinea International».

На вебсайті можна отримати таку корисну інформацію як:

- правила безпеки як захиститись від торгівців людьми;

- небезпечні сигнали, які свідчать, що ви потрапили у ситуацію торгівлі людьми;

- поради що робити та куди звертатися, якщо ви потрапили у ситуацію торгівлі людьми або є свідком такої ситуації після перетину державного кордону. Телеграм-бот: @safewomenbot.

Детальніше: https://safewomen.com.ua/ua.

Посилання на Платформу допомоги: https://www.help-platform.in.ua/

Інформаційну кампанію щодо роботи Платформи допомоги врятованим розроблено Службою Віце-прем'єр міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, за сприяння Урядової уповноваженої з питань гендерної політики та спільно з проєктом USAID «Трансформація комунікацій».

#help_platform

 

Всі новини →