Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Пліч-опліч: На Вознесенщині визначили, хто представлятиме район на обласному рівні в змаганнях з черліденгу

26/04/2024

 У середу, 24 квітня, в м. Вознесенськ завершився третій етап змагань з черліденгу в рамках загальнонаціональних змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Цей масштабний проєкт спонукав молодь об‘єднатись та вести активний, здоровий спосіб життя.

Сім команд Вознесенського району з черліденгу виборювали квиток до обласного етапу.

Старт змаганням дали виконувачка функцій та повноважень начальника Вознесенської райвійськадміністрації Антоніна Шарата, голова районної ради Спартак Гукасян, міський голова Євген Величко, депутат Миколаївської обласної ради Олександр Кукуруза, перший заступник голови Асоціації футболу Миколаївської області Олександр Балакін, головний спеціаліст Миколаївського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олена Мошків.

На початку змагань всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героїв, які віддали свої життя за Україну.

А далі команди-учасниці почали свій шлях до перемоги.

Спортивна гімнастика, акробатика, танці, а також командна підтримка – це все поєднує в собі черліденг. Красиві, талановиті, юні черлідерки запалювали й надихали своєю енергією та майстерністю.

Позитивні емоції та драйвова атмосфера панували під час усіх виступів.

З черліденгу на першу сходинку п‘єдесталу піднялася команда Воронівського ліцею, 2 місце посів Южноукраїнський ліцей № 2, 3 місце – у Вознесенського ліцею № 10.

За підсумками змагань, команди-фіналісти були нагороджені грамотами, медалями та кубками.

Вітаємо команду Воронівського ліцею з перемогою та бажаємо успіху у подальших змаганнях на обласному рівні!

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion

 

Всі новини →