Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Шановні працівники та ветерани Державної прикордонної служби України!

30/04/2024

 Щиро вітаю вас із вашим професійним святом. Прикордонник – це професія шанована, важлива та водночас небезпечна. Ви - вартові державних рубежів, ваша служба – це опора нашого захисту, надійний спокій всієї країни.

Перед вами стоїть надважливе та найвідповідальніше завдання – захист суверенітету та територіальної цілісності України. В умовах повномаштабної війни ми розуміємо надзвичайну важливість надійної охорони державного кордону. Саме прикордонникам випало першими відчути підступність ворога.

Висловлюю глибоку вдячність кожному і кожній, хто зі зброєю в руках боронить рідну землю, за вашу мужність, самовідданість, високий професіоналізм.

Схиляю голову перед світлою пам'яттю тих Героїв, хто поклав своє життя за Україну. Вони назавжди залишаться в нашій пам'яті.

Бажаю усім, хто присвятив своє життя прикордонній службі, міцного здоров’я, невичерпних сил, витримки, поряд надійних друзів, життєвих гараздів та мирного неба!

Разом до перемоги! Слава прикордонникам України!

Слава Героям! Слава Україні!

Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

 

Всі новини →