Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Робоча зустріч з представниками Благодійного фонду «Право на захист»

21/06/2024

 
20 червня за участі першого заступника начальника Баштанської РВА Наталії Казаріної, керівників структурних підрозділів Баштанської районної військової адміністрації та команди Благодійного фонду «Право на захист» відбулася робоча зустріч, на якій були обговорені питання щодо надання юридичної та психологічної допомоги жителям Баштанського району, які найбільше постраждали від повномасштабної війни росії проти України. Крім цього, присутні детально зупинилися на обговоренні найбільш актуальних питаннях щодо соціальної підтримки ВПО та можливості подальшої співпраці.
 
Нагадаємо, що БФ «Право на захист» українська некомерційна організація, що працює в співробітництві з глобальною міжнародною організацією HIAS.
 
Благодійний фонд є одним із лідерів правозахисного руху в Україні, має потужні позиції у сфері захисту прав ВПО, біженців та осіб без громадянства.
 
Хочемо зазначити, що від початку повномасштабного вторгнення країни агресора в Україну, благодійний фонд активно надає психологічну підтримку, юридичні консультації та соціальну допомогу внутрішньо переміщеним особам, які проживають на території Баштанського району.
 
Щиро дякуємо БФ «Право на захист» за постійну підтримку і неодноразову допомогу!

Всі новини →