Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Відбулося засідання штабу з підготовки до опалювального сезону Баштанського району

20/06/2024

На початку тижня під головуванням заступника начальника Баштанської РВА Андрія Дяченка відбулося засідання районного штабу з підготовки до нового опалювального сезону та сталої роботи об’єктів життєзабезпечення в осінньо-зимовий період 2023/2024 року.

Засідання відбулося за участю членів районного штабу, представників Миколаївської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України», Баштанського РЕМ АТ «Миколаївобленерго».

Учасниками засідання було розглянуто питання стану підготовки житлово-комунальних господарств та об’єктів соціальної сфери громад Баштанського району до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року, відпрацьовано алгоритм дій по підготовці до опалювального сезону тощо. Крім цього, присутні детально зупинилися на питанні щодо забезпечення безперебійної роботи об’єктів критичної інфраструктури району, що забезпечують життєдіяльність населення регіону.

У ході активного діалогу були напрацьовані подальші кроки для усунення проблемних питань, які виникають при підготовці до опалювального сезону 2024-2025 років та прийняті відповідні рішення щодо їх виконання.

Здійснивши належну підготовку до осінньо-зимового періоду, забезпечимо надійний тил та наблизимо перемогу!

Всі новини →