Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

ПАМ'ЯТЬ, ЯКА НЕ ДОЗВОЛИТЬ НАМ СКОРИТИСЯ

22/06/2024

22 червня, відповідно до Указу Президента України від 17 листопада 2000 року, Україна вшановує світлу пам'ять мільйонів співвітчизників, життя яких нещадно поглинула Друга світова війна. 83 роки тому, 22 червня 1941 року о 4-й годині ранку, вона чорним горем і болем віроломно увірвалась на територію нашої Держави.

На території України Друга світова війна не припинялася цілих 1225 днів і ночей - з 22 червня 1941 року до 28 жовтня 1944 року. По всій території нашої країни точилися важкі кровопролитні бої.

Ми у вічному неоплатному боргу перед нашими дідами та прадідами, які згубивши свою молодість та здоров’я в боях Другої світової, на багато років подарували нам мирне небо та можливість виховувати дітей у своїй рідній, вільній країні. І подвиг співвітчизників, які винесли на своїх плечах труднощі Другої світової війни, у цій боротьбі став незгасним взірцем мужності та відваги для сучасних українських Захисників та Захисниць.

Кожна річниця цієї вікопомної дати – це дзвони пам’яті, що б’ють у людські серця. Це пам’ять - яка ніколи не дозволить нам скоритися ні перед яким ворогом-загарбником.

Низький уклін, вічна пам’ять і слава усім Героям-Захисникам, котрі зі зброєю в руках захищали свободу і незалежність України в усі часи, й усі віки.

Честь і слава героям!

Вічна пам’ять загиблим!

 

З повагою голова районної ради

Наталія Олійник

Всі новини →