Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Владислав Дмитрів провів зустріч з операторами мобільного зв'язку

05/07/2024

4 липня начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів провів зустріч з операторами мобільного зв’язку.

На заході були присутні – заступник начальника Баштанської РВА Андрій Дяченко, начальник відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Баштанської РВА Михайло Данилюк, голови та представники територіальних громад.
 
Присутні обговорили забезпечення сталого функціонування електронних комунікаційних мереж мобільного зв’язку в Баштанаському районі під час тривалого вимкнення електроенергії, підняли проблемні питання та варіанти їх вирішення.
 
Внаслідок терористичних атак російської федерації існує значний ризик подальших пошкоджень енергетичної інфраструктури. Тому потрібно на високому рівні підготуватись до можливих погіршень із енергопостачанням, що призводить до зниження якості або неможливості надання послуг з мобільного зв’язку.
 
«Безперебійний зв'язок в період воєнного стану має стратегічний пріоритет як для органів влади, так і для всіх мешканців. Люди повинні завжди мати можливість викликати екстрені служби, при будь-яких умовах. Впевнений, що тільки спільними зусиллями ми зможемо забезпечити сталий мобільний зв’язок на території Баштанщини», - зазначив Владислав Дмитрів.
 
Під час «круглого столу» присутні обговорили план заходів щодо забезпечення стабільної роботи операторів мобільного зв’язку в умовах надзвичайної ситуації, визначили потреби для забезпечення безперервного мобільного зв’язку для громадян та домовилися про наступну зустріч.

Всі новини →