Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Грантова програма від Данської ради у справах біженців (DRC) для підтримки малого та середнього бізнесу

01/08/2024

Сьогодні Баштанську районну військову адміністрацію відвідали представники Данської ради у справах біженців з презентацією грантової програми, що стосується підтримки малого та середнього бізнесу, для подолання негативних наслідків війни та створення можливостей для збільшення робочих місць.

До участі були залучені представники малого та середнього бізнесу, які зареєстровані та здійснюють господарську діяльність на території району, а також територіальної громади (онлайн).
 
Фахівці Данської кампанії розповіли про процедуру подання заявок на грант та інші умови участі в програмі.
Сума гранту для підприємців становитиме до 5000 доларів. Грант передбачає покриття витрат, пов’язаних з придбанням необхідного обладнання або купівлею його за договором лізингу, оплатою оренди приміщень і рештою актуальних потреб бізнесу.
 
Більше інформації про грантову програму можна знайти за посиланням: https://bit.ly/3yPKKjy
 
В умовах війни малому бізнесу працювати вкрай непросто. Грантова програма від DRC – це чудовий шанс отримати підсилення життєспроможності справи, її розвитку та розширення.
 
Сподіваємося, що підприємства Баштанщини доєднаються до грантової програми!
 
Грантова допомога можлива завдяки підтримці американського народу, наданій через Бюро з питань гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
 
Ваші скарги, звернення та пропозиції направляйте на пошту: UKR-feedback@drc.ngo або телефонуйте 0 800 33 95 18 (пн-пт 9:00-17:00).
 

Всі новини →