Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Підписали Меморандум про співпрацю з Благодійним фондом «Янголи Спасіння»

12/08/2024

Сьогодні начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів, очільники Казанківської територіальної громади Олексій Асмолов, Софіївської ТГ Валерій Римчук та в.о голови Володимирівської громади Світлана Перевєрзєєва підписали Меморандум про співпрацю та партнерство з Благодійним фондом «Янголи Спасіння».
 
На початку зустрічі присутні детально обговорили всі аспекти співпраці, визначили напрямки роботи.
 
Відзначаючи важливість роботи БФ «Янголи Спасіння», очільник району зазначив:
«Янголи спасіння» - наш надійний партнер, який з перших днів повномасштабного російського вторгнення допомагає жителям нашого регіону. Основні напрямки співпраці - оперативне реагування на надзвичайні ситуації, допомога внутрішньо переміщеним особам, критичній інфраструктурі та багато іншого. Щиро вдячний вам за всебічну допомогу та підтримку».
 
За активну участь та сприяння у наданні гуманітарної допомоги для відбудови населених пунктів постраждалих від агресії російської федерації та покращення життя населення Баштанського району в умовах воєнного стану Владислав Дмитрів вручив почесну подяку представникам благодійного фонду «Янголи спасіння».
 
«Підписання сьогоднішнього меморандуму - результат плідної співпраці та закріплення намірів про партнерство і в подальшому, підтримка цивільного населення Донеччини та наближення Перемоги!», - наостанок зустрічі наголосив Владислав Дмитрів.
 
 

Всі новини →