Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Ще чотири громади Баштанського району підписали Меморандум про співпрацю з Благодійним фондом «Янголи Спасіння»

21/08/2024

На початку робочого тижня начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів провів зустріч із представниками Благодійного фонду «Янголи спасіння» - Аліною Васильцовою, проєктним менеджером, Олександрою Андрійчишеною, головним спеціалістом відділу підготовки проєктів та Світланою Березовською, фасилітатором.

Участь у заході також взяли: заступник начальника Баштанської РВА Андрій Дяченко та очільники територіальних громад району.
 
На початку зустрічі Владислав Дмитрів подякував представникам БФ «Янголи спасіння» за партнерство, комплексну та систематичну допомогу, яку вони надають з перших днів повномасштабної війни жителям Баштанського району.
 
Під час засідання говорили про співпрацю у контексті психологічної, юридичної, гуманітарної допомоги жителям району, які постраждали внаслідок війни в Україні.
 
Крім цього, присутні у формі відкритого діалогу обговорили основні напрямки співпраці між громадами та благодійним фондом, шляхи реалізації пілотного проєкту «Посилення спроможності українського громадянського суспільства для реагування на місцевому рівні» (видача міні-грантів на відновлення місцевих громад), який реалізується Благодійним Фондом "Янголи Спасіння" у партнерстві з JERU (Спільне реагування на надзвичайні ситуації в Україні).
 
Зазначимо, що вже не один соціально важливий проєкт у нашому регіоні реалізований Фондом «Янголи спасіння».
 
Також того дня, очільники Вільнозапорізької, Горохівської, Широківської та Інгульської територіальних громад підписали Меморандум про співпрацю та партнерство з Благодійним фондом «Янголи Спасіння».
Відповідний документ минулого тижня також був підписаний з Казанківською, Софіївською та Володимирівською громадами.
 
Продовжуємо плідно, ефективно працювати та взаємодіяти для досягнення основної мети – допомоги людям, які найбільше цього потребують. Разом ми сильні!
 

Всі новини →