Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Керівництво області зустрілося з мітингувальниками

26/02/2015

Завтра, 27 лютого, заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська зустрінеться з представниками правоохоронних органів стосовно питання дотримання норм законодавства у навчальних закладах.

Про це вона повідомила під час зустрічі з мітингувальниками, які сьогодні проводили акцію біля приміщення департаменту освіти, науки та молоді облдержадміністрації.

На думку активістів, правоохоронні органи затягують розгляд справ та заяв від них.

Оксана Янішевська акцентувала увагу, що по всіх справах висновки слід робити після завершення перевірок, про результат стане відомо завтра від правоохоронних органів. Вона зазначила, що обласна влада вже прийняла ряд кадрових рішень.

«У кожній справі є дві сторони. З школи-інтернату №5 надходили листи і від батьківського комітету, дітей з іншою позицію, так само, як і в Кривоозерському ліцеї, де існує 2 профспілки, і кожна відстоює свою позицію. У кожній ситуації нам треба розбиратися», – сказала Оксана Янішевська.

Активісти впевнені, що кадрові питання слід вирішувати згідно трудового законодавства, проте стверджують, що не треба чекати висновків правоохоронних органів та перевірок.

В свою чергу заступник голови облдержадміністрації в черговий раз наголосила, що будь-які рішення будуть прийматися в рамках законодавства.

Про результати зустрічі обласної влади з керівниками силових структур буде повідомлено додатково.

 

Всі новини →