Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

В Миколаївській області тривають роботи по ліквідації наслідків погодних умов

08/04/2015

7 квітня, в м. Миколаєві та області,  внаслідок негоди, викликаною сильними дощами та поривами вітру понад 25 м/с  виникли надзвичайні події, пов’язані з підтопленням  домоволодінь та масовим поваленням дерев. По м. Миколаєву  на проїзну частину доріг, лінії електроживлення, контактні мережі електротранспорту на 8:00 зафіксовано 112 випадків падіння дерев.

Станом на 8:00 по області відключено від електроживлення  26 населених пунктів в Жовтневому, Миколаївському, Веселинівському районах (16 фідерів 197 ТП).  Від  електрозв’язку відключено  51 населений пункт. В м. Миколаєві  припинена робота 5 котельних, в т.ч  котельня ЗОШ №4 по вул. Металургів, 97.  

В м. Миколаєві по вул. Херсонське шосе ріг вул. Будівельників, на виїзді з тролейбусного депо впало дерево на контактну мережу тролейбусного руху з обривом дротів, дерево прибране. Ремонтні роботи тривають. Станом на 08:00 тролейбусний рух у м. Миколаєві відсутній.

В м. Миколаєві, мкрн. Тернівка, сталось підтоплення ґрунтовими водами 4-х  дворів  приватних домоволодінь, за адресами: пров. Торговий, 4, пров. Топольний, 6, 12, вул. Новоросійська, 19, для відкачки води за допомогою мотопомпи залучалось відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення. З домоволодінь по пров. Топольний, 6 та 12 відкачено 750 кубометрів води.  

В м. Южноукраїнськ по вул. Дружби народів, 29 д, внаслідок сильного вітру зірвало дах з магазину продовольчих товарів, який належить приватному підприємцю.  В смт. Єланець вітром зірвало металевий дах з будівлі спортивного залу. 

За добу підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області  здійснили 25 виїздів на ліквідацію наслідків негоди, співробітники Державного воєнізованого гірничо-рятувального (аварійно-рятувального) загону ДСНС України - 23 виїзди.   

В ліквідації наслідків негоди приймають участь представники аварійних служб міста.

За оперативною інформацією Служби автомобільних доріг в Миколаївській області на автошляхах проїзд забезпечено.

На об’єктах та мережах ПАТ «Миколаїівгаз»,  МКП «Миколаївводоканал», аварій та масових відключень не трапилось.

За прогнозованими даними обласного центру з гідрометеорології 8 квітня 2015 року очікується наступна погода: хмарно, часом дощ, вітер північний 25-28 м/с, температура вночі 1º-6º тепла, вдень 5-10º тепла.


ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Всі новини →