Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Волонтери привезли гуманітарну допомогу сім'ям військовослужбовців

08/04/2015

Сьогодні, 8 квітня, волонтери благодійного фонду «Територія життя» в черговий раз привезли гуманітарну допомогу сім'ям загиблих військовослужбовців.

Як розповів керівник фонду Андрій Твердовський, це вже третій гуманітарний вантаж для сімей військовослужбовців і вимушених переселенців в області. Сьогодні доставили більше 5 тонн, а це - і продукти харчування, і засоби гігієни, і побутова хімія. Все це збирали в київських супермаркетах, частину закупили за кошти меценатів.

У свою чергу, керівник громадської організації «Об'єднання дружин і матерів військовослужбовців «Оберіг» Ольга Малярчук повідомила, що всі зібрані товари роздадуть 60 сім'ям. Вона зазначила, що зараз активно налагоджується роботи з волонтерами в районах області, саме їм пересилають гуманітарну допомогу, яку вони, в свою чергу, доставляють в сім'ї військовослужбовців. За словами Ольги Малярчук, всі звіти про діяльність їх організації можна знайти на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, що благодійний фонд «Територія життя», за підтримки облдержадміністрації організовує благодійний творчий вечір за участю Олексія Горбунова та групи «Грусть Пилота». Концерт відбудеться завтра, 9 квітня, о 19:00 у Миколаївському академічному художньому російському драматичному театрі. Зібрані кошти передадуть на потреби військовослужбовців.

Всі новини →