Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Миколаївські нардепи ініціювали акцію «Духовний ланцюг єднання»

11/04/2015

Сьогодні, 11 квітня, у храмі Гробу Господнього в Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь. Диво його сходження відбулося близько після молитов патріарха Єрусалимського Феофіла III і тисяч прочан з усього світу близько 14:20 за київським часом.

В міжнародному аеропорту «Бориспіль» вогонь зустрінуть заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська та народний депутат України Олександр Жолобецький, чим започаткують акцію на півдні України «Духовний ланцюг єднання».

Благодатний вогонь до наших храмів передаватимуть за маршрутом руху миколаївців у райцентрах області, а потім – у бік Херсона та Одеси. У передачі Благодатного вогню мешканцям Миколаєва братимуть участь: голова облдержадміністрації Вадим Меріков, Миколаївський міський голова Юрій Гранатуров, народні депутати від об'єднання «Миколаївщина».

Близько 00:00-00:30 Благодатний вогонь передадуть до церков міста Первомайська. Потім Южноукраїнська, Вознесенська, Нової Одеси. У Миколаєві вогонь передадуть до Кафедрального собору Касперівської ікони Божої матері, що знаходиться на розі вул. Садової та пр-ту. Леніна. Орієнтовний час прибуття вогню до Миколаєва – 03:30-04:00.

Лампадки з Благодатним вогнем розвезуть до всіх районів нашої області.

Запрошуємо всіх прихожан запалити лампадки від Благодатного вогню і створити духовний ланцюг єднання Миколаївщини, півдня України та всього православного світу!

Всі новини →