Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вітаємо зі світлим святом Христового Воскресіння!

12/04/2015

Шановні миколаївці та жителі області!

Сердечно вітаємо вас зі світлим святом Христового Воскресіння!

Це свято – символ перемоги добра над злом, правди над брехнею, життя над смертю. Свято Воскресіння – важлива складова української духовності. Вже багато віків, не дивлячись на всі випробування та поневіряння, через які пройшов наш народ, – віра, традиції та релігія єднають нас, роблять нас сильнішими та нездоланними. Вся суть українського народу – в постійній молитві за долю України.

Саме в такі священні дні ми відчуваємо нашу єдність, нашу згуртованість. Нехай це відчуття укріплює нашу віру в перемогу, стійку впевненість в нашій правоті. Наша сила – в єдності та незламній вірі, і це наш дороговказ на шляху до нового європейського та мирного майбутнього.

Нехай Господь дасть всім нам сил, терпіння та прощення і допоможе гідно витримати всі випробування долі.

Ми щиро бажаємо усім нам Великодньої радості і просимо Божого благословення для кожного з вас! Молімося за рідних та близьких, молімося за Україну.

Христос Воскресе! Воїстину Воскрес!


 

Голова Миколаївської облдержадміністрації Вадим Меріков.

Заступник голови обласної ради Олександр Смирнов.

Всі новини →