Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Оксана Янішевська: В рамках відзначення Дня пам’яті і примирення буде багато справжньої інструментальної музики

30/04/2015

Про це розповіла заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська під час ефіру програми «Добрий вечір» на телеканалі «НИС-ТВ» 29 квітня.

Оксана Янішевська підкреслила, що святкові заходи з нагоди відзначення травневих свят, розпочнуться з 1 травня не лише в Миколаєві, а й у всіх районах області – це як культурні, так і спортивні дійства.

«В Миколаєві 8 травня ввечері вперше відбудеться на сходах обласного Будинку культури величезний концерт симфонічного оркестру, який буде тривати більше 3-х годин, буде задіяно більше 400 музикантів. Це буде концерт під відкритим небом – на сходах буде стояти рояль і музичні інструменти всіх тих колективів, які будуть виступати, змінюючи один одного», – розповіла Оксана Янішевська.

«Цього року на території всієї області будуть працювати усі 3 дні – 7-9 травня – духові оркестри: 18 по області, 12 в Миколаєві – це величезна кількість. У нас буде дуже багато музики, музики справжньої, інструментальної, яка буде звучати в усіх парках, скверах і тих місцях, де звикли збиратися городяни, мешканці області і районних центрів», – прокоментувала заступник голови облдержадміністрації.

Окремі слова вдячності та привітання з нагоди свят керівництво області та районів особисто висловить ветеранам 7 травня: «Щодо 8 та 9 травня, то ми захопили ще й 7 травня – ми відвідуємо наших ветеранів. Представники влади прийдуть до кожного ветерана: додому, в лікарню, в госпіталь», – додала Оксана Янішевська.

Всі новини →